emirosa

Qui som


La Residència Geriàtrica Emi-Rosa va obrir les seves portes el 1989, sent en el seu origen una residència familiar petita.
Vam ser evolucionant en funció de les necessitats dels nostres residents, tenint sempre present una visió clara i amb perspectives de futur.
És per això que, adaptant-nos a l`entorn canviant, vam ser afegint noves i millors formes de fer.
per a això es va contractar a personal especialitzat en el sector de la geriatria, i es van modificar algunes estructures que permetien una millor atenció a l`usuari, així, disposem dels millors professionals i d`instal·lacions pròpies que donen una mostra de la nostra preocupació per el benestar dels nostres residents.
Totes les habitacions disposen de calefacció, aparells d`aire, televisor, TDT, fil musical, timbre d`avís, llum de lectura independent, finestres a l`exterior ... L`aigua de tota la casa és de bona qualitat gràcies a un sistema d`osmosi i descalcificació propis , les nostres instal·lacions compten també amb un sistema de renovació d`aire innovador. …
A més tota la casa té instal·lades càmeres de seguretat per les que tenim vigilància les 24 h del dia ....
A la Residència Emi-Rosa disposem de places públiques i privades així com de places de centre de dia.
El nostre horari de visites és flexible encara que per establir una disciplina adequada demanem als familiars que respectin les hores dels àpats.
Així el nostre horari de visites és de dilluns a diumenge, tots els dies de l`any de 9:00 h - 13:00 hi de 14:00 ha 19:00 h